Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

ARREDO FAB Kërkon të punësojë Punonjese

E interesuara te njohe programet kompiuterike Financa 5 apo Alfa. Te flase dhe te shkruaj gjuhen Italiane si dhe te jete e afte ne komunikim me publikun. Mosha deri ne 35 vjece. Page e kenaqshme dhe kushte shume te mira pune. Dergoni CV ne: abici@arredofab.com, Adresa: Autostrada Tirane-Durres, km.8, mbikalimi i Aeroportit, prane Ivekos.

Botuar me 24/09/2018

KOMPANIA LUNXHERIA Kërkon të punësojë Financiere

Te jete me shkollë të mesme ose me shkollë të lartë. Të dijë të bëjë lëvizjen e magazinës, listpagesat e punonjësve, mbyllje bilanci etj. Tre muaj duhet të punojë në prodhim për t'u njohur nga afër me proceset e punës, nxjerrjen e kostos, etj. Më pas do të mbulojë magazinën dhe financën. Mosha 24 -30 vjec, Adresa: Rr. “Kongresi I Manastirit”, midis spitalit nr. 5 dhe kryqezimit te oxhakut te Shkolles Bashkuar

Botuar me 21/09/2018

Flamingo Kosove Kërkon të punësojë Arketare

Me eksperience pune. Paga 600 Euro. Akomodimi i mbuluar nga kompania, Adresa: Kosove

Botuar me 20/09/2018

KERRI SHPK, kompani metalesh Kërkon të punësojë Punonjes/e

Per zyren e shitjeve (departamenti finances).Kandidati/-ja duhet te kete mbaruar studimet universitare per ekonomi dhe te kete eksperienca te ngjashme pune. Te interesuarit mund te dergojne CV ne email-in, Tiranë

Botuar me 20/09/2018

Pepa Group Kërkon të punësojë Ekonomiste

Mosha deri ne 40 vjec. Me ekperience ne fusha/ tatime/bilanc/fatura tvsh. Te interesuarat te dergojne CV ne: pepa.group@yahoo.com, Adresa: Autostrata Tirane Durres, km 0, ngjitur me Casa Italian

Botuar me 19/09/2018

HOTEL BUTRINTI***** NE SARANDE Kërkon të punësojë Financiere

Me eksperience pune, Adresa: Sarande. Per me teper informacion kontaktoni ne:

Botuar me 18/09/2018

KOMPANIA B7 GROUP Kërkon të punësojë Menaxher/e

Shitjesh. Mosha 25 – 45 vjeç. Page + %. Ofrohen kushte shume te mira pune

Botuar me 17/09/2018

KOMPANIA B7 GROUP Kërkon të punësojë Magazinier

Te kete njohuri dhe ne rregullimin e pjeseve elektrike te paisjeve

Botuar me 17/09/2018

Kerkohet Ekonomist/e

E larte. Puna me kohe te plote. Te njohi mire Financa 5. Te kete eksperience pune ne aktivitet prodhues. Mosha 45-55 vjeç. Mund te kontaktoni nga e hena ne te shtune ora 8.00-16.00 ne

Botuar me 17/09/2018

Kerkohet Arketare

Te kete eksperience pune. Te njojhi programin e excel, te perdori mire Kasen fiskale dhe plotesimin e faturave tatimore (TVSH etj). Mosha 45-55 vjeç

Botuar me 17/09/2018