Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

BTA Resources Kërkon të punësojë Saldator

Kontrata: Sezonale | Paga: 2.500 Euro |

Eksperience: 2 vjet, Kerkohen urgjent per projektet ne vazhdim ne Europe dhe lindjen e mesme ne fushen e naftes dhe gazitSaldator te cerifikuar Punime hekuri te afte per te kuptuar , lexuar vizatime ingjnierikePunetor me experience ne skela, armature.Riggers te certifikuar OPITO e preferueshme Rroga duke nisur nga $3000/monthTe gjitha te siguruara si :viza, akomodimi,biletat e avjonit dhe ushqimi., Tiranë, Adresa: Lindja e mesme

Botuar më 20/05/2019
Paga: 2500 Euro

Studio ligjore "Primis" shpk Kërkon të punësojë Avokat

Kontrata: Kohe e plote | Paga: 100.000 Leke |

Arsimi: master niv.2, Gjuhet e huaja: anglisht - italisht, Studio ligjore “Primis” Shpk kerkon te punesoj avokat/e te licensuar me eksperience ne te gjitha fushat (Civile,Penale,Administrative).Kandidati duhet te kete njohuri te mira ne anglisht apo italisht. Paga 100’000 L plus % sipas punesKandidatet e interesuar te na dergojne cv e tyre ne adresen e email: info@primis.al ose ne numrin:+355 68 906 3666, Tiranë

Botuar më 20/05/2019
Paga: 100000 Leke

Primis Real Estate Internship Jurist

Kontrata: Internship |

Arsimi: master niv.1, Gjuhet e huaja: anglisht - italisht, Studio ligjore “Primis” Shpk ofron praktike pune (Internship) per studentet qe kane mbaruar Fakultetin e Juridikut (Bachelor+ Master) Preferohen Studentet e ekselences.Kandidatet e interesuar te na dergojne cv e tyre ne adresen e email: info@primis.al ose ne numrin:+355 68 906 3666, Tiranë

Botuar më 20/05/2019

Firma Tekno – Metal Kërkon të punësojë Ekonomist/e

Me eksperience pune, Adresa: Tregu Elektrik, rr. "Mihal Grameno".

Botuar më 20/05/2019

KERKOHET Sekretare

Paga: e kenaqshme dhe siguracione |

Te jete e shkathet, te dije gjuhet e huaja, te jete e rregullt, e shpejt dhe e sakte. Nese eshte ne maredhenie shkolle puna eshte 16:00-21:00, dhe e djela ne pune deri ne oren 14:00

Botuar më 18/05/2019
e kenaqshme dhe siguracione

Expocity Kërkon të punësojë Teknik salle

Tekniku i Salles kryen dhe ndjek detyra teknike dhe logjistike.Përgjegjësitë Kryesore:• Mban përgjegjësi për përdorimin e rregullt dhe mbajtjen në gadishmëri të pajisjeve dhe materialeve të punës;• Menaxhon kartelen e magazinës për hyrjet dhe daljet dhe gjendjen e inventarit;• Informon në kohë reale Menaxherin Operacional për shfaqjen e defekteve ose dëmtimeve të tjera në paisjet dhe/ose materialet e punës;• Përditëson dhe raporton Menaxherin Operacional bazuar në gjëndjen e inspektuar, për zëvendësime të nevojshme të materialeve, pajisjeve dhe/ose instrumntave të punës, si edhe materiale specifike për të akomoduar kërkesa klienti;• Inspekton sallen ekspozuese para se të fillojnë puniment për një event, si dhe mbas mbylljes së eventit, dhe raporton menjëherë Menaxherin Operacional mbi kushtet fizike dhe teknike të sallës;• Në raste dëmesh, komunikon natyrën e dëmeve tek Menaxheri Operacional;• Sugjeron dhe propozon zgjidhje për problemet e cilësisë të pajisjeve, materialeve dhe/ose instrumentave të punës;Kualifikimet dhe Aftësitë e Kërkuara:• Arsim i Mesëm i Përgjithshëm (preferohet Arsim Profesional Teknik)• Eksperienca të mëparshme në fushën operacionale• Mosha e preferuar mbi 30 vjeç• I gatshëm të punojë dhe me orë te zgjatura pune.• Zotërimin e patentësProçedura e Aplikimit:Ju lutem dërgoni CV dhe dokumentat plotësuese te

Botuar më 17/05/2019

Restorant Piceri Fish Time Kërkon të punësojë Ndihmes ekonomiste

(Femer) e brendshme. Me pak pervoje pune. Orari 4 ore paradite dhe 4 ore pasdite. Te dije programet baze te finances, Adresa: Rr. “Don Bosko”, perballe Vizion Plus

Botuar më 16/05/2019