Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

INFINATY STUDIO Kërkon të punësojë Agjent immobiliar

Me eksperience pune, te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit

Botuar më 20/09/2019

Jona real estate Kërkon të punësojë Agjent immobiliar

Kontrata: Kohe e plote | Paga: baze + komisione mbi shitjet apo qirate |

Arsimi: i larte, Gjuhet e huaja: anglisht - italisht, Tiranë, Adresa: rruga Pjeter Bogdani ne zonen e ish Bllokut., 23-45 vjec

Botuar më 19/09/2019
baze + komisione mbi shitjet apo qirate

Agjensia Publicitare Çelesi Comunication Kërkon të punësojë Shperndares

Volantinesh dhe Broshurash. Kerkesat: Jo me pak se 18 vjec Vullnet per te punuar Ofrohet: Pagese e kenaqshme Shperblime per pune te mire Te interesuarit te paraqiten prane zyrave te Agjensise qe ndodhen tek Rruga e Kavajes, Qendra Condor, kati III

Botuar më 18/09/2019

Jodena Shpk Kërkon të punësojë Llogaritare

Me eksperience pune, Adresa: Rr. "Qemal Stafa", tek Pazari Ri, nr. 85

Botuar më 16/09/2019

Jodena Shpk Kërkon të punësojë Shitese

Me eksperience pune, Adresa: Rr. "Qemal Stafa", tek Pazari Ri, nr. 85

Botuar më 16/09/2019

KOMPANIA JONE Kërkon të punësojë Financiere

Puna full time. Duhet te mbuloje te gjitha veprimet qe kane te bejne me deklarimet ne shtet. Avantazh eshte berja e mbylljes se bilancit te vitit 2018 si dhe eksperiencca te pakten mbi 2 vjet si financiere. Mosha 25-30 vjec. Per interviste te paraqiten nga ora 08.00-10.00, te kene CV dhe karte identiteti me vete., Adresa: Rr. “Kongresi I Manastirit”, midis spitalit nr. 5 dhe kryqezimit te oxhakut te Shkolles Bashkuar

Botuar më 16/09/2019

KOMPANI PRIVATE Kërkon të punësojë Agjent/e shitjesh

Ne terren. Preferohet te kete mbaruar ekonomikun Mundesisht te kete makine personale. Paga e kenaqshme. Per interviste te paraqiten nga ora 08.00-10.00, te kene CV dhe karte identiteti me vete., Adresa: Rr. “Kongresi I Manastirit”, midis spitalit nr. 5 dhe kryqezimit te oxhakut te Shkolles Bashkuar

Botuar më 16/09/2019

Bar Restorant Piceri “VERANDA" ne TEG Kërkon të punësojë Financiere

Te kete Diplome Univeritare, dega Finance Kontabilitet. Te kete eksperience pune jo me pak se 5 vjet. Aftesi ne perdorimin e paketes MS Office dhe Financa 5, Adresa: Dergoni CV ne: financier@veranda.al

Botuar më 16/09/2019

Ademi Group Kërkon të punësojë Menaxher marketingu

Gjinia Mashkull. Te jete i gatshem per dalje ne terren, Tiranë, te interesuarit te kontaktojne ne numrin e cel ose te dergojne cv ne kete adrese email-i

Botuar më 12/09/2019