Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Caushi shpk Kërkon të punësojë Specialist

Prokurimi. Te kete arsimin jurist/ekonomist ose inxhinier ndertimi. Page e kenaqshme Orari zyrtar 8ore pune sipas kodit te punes, mosha mbi 30 pune eksperience mbi 5 vjet ne prokurime publike. Te evidentoje tenderat, te ndjek prokurimet, te hartoje dosjet deri ne levrimin e kontartave, te mbaje korenspondencen me AK-et sipas afateve ligjore. Te jape besueshmeri ne hartimin e ofertave ekonomike te jete i afte ne preventivimin, Tiranë, Adresa: Kompleksi Ikea, qyteti Studenti

Botuar me 15/10/2018

Primis Real Estate Kërkon të punësojë Avokat

Kontrata: Kohe e plote | Paga: 100.000 Leke |

Arsimi: master niv.2, Leje drejtimi: kategoria b, Gjuhet e huaja: anglisht - italisht, Programet kompjuterike: microsoft office, Zyra Primis me adresë rruga “Murat Toptani” po rekruton Avokat te licensuar. Duhet te kete mbaruar shkollen e Avokatise., Tiranë, Adresa: Rruga Murat Toptani, Gjergji Center, Kati 6.

Botuar me 15/10/2018
Paga: 100000 Leke

Primis Real Estate Kërkon të punësojë Juriste

Kontrata: Kohe e plote |

Te intersuarit duhet te permbushin kriteret: Te kene mbaruar arsimin e larte per drejtesi ose te jene ne kryerje e siper te Masterit. Njohuri shume te mira te legjislacionit Shqiptar dhe nderkombetar ne teori dhe zbatimin e tij ne praktike. Korrekte dhe te zbatoje deadline-et qe i vendosen. Te kene aftesi shume te mira komunikimi dhe pune ne skuader. Licensa e Avokatit perben avantazh., Tiranë, Adresa: Rruga Murat Toptani, Gjergji Center, Kati 6

Botuar me 15/10/2018

Primis Real Estate Kërkon të punësojë Avokate

Kontrata: Kohe e plote |

Zyra Primis me adresë rruga “Murat Toptani” kerkon te punesoje Avokate (femer), te disponoje license avokatie dhe te njohe gjuhen Italiane dhe Angleze. Kandidati duhet të jetë korrekt, këmbëngulës dhe komunikues. Të jetë bashkëpunues me të tjerët dhe me sens të mirë organizimi. Mosha 23-35 vjec, Tiranë, Adresa: Rruga Murat Toptani, Gjergji Center, Kati 6

Botuar me 15/10/2018

Celesi Communication Kërkon të punësojë Menaxhere

Projektesh Marketingu me përgjegjësinë për konceptimin, planifikimin dhe ekzekutimin e fushatave marketing për klientët e Agjencisë Çelësi Communication: Harton, prezanton dhe zbaton strategji dhe fushata të ndryshme publicitare sipas kërkesave të Klientëve. Përgatit dhe prezanton projekte dhe preventiva të ndryshme të puneve dhe shërbimeve të ofruara dhe që janë për tu ofruar. Vendos dhe mirëmban kontakte të drejtpërdrejta dhe nëpërmjet komunikimeve elektronike me klientët ekzistues dhe të rinj. Shërben si urë lidhese midis Klientit per llogaritë, kreativën dhe produktin/shërbimin përfundimtar.Hulumton tregun dhe azhornohet cdo ditë me zhvillimet më të fundit në lidhje me produktet ekzistuese dhe ndryshimet e kërkesave të Klientëve. Azhornohet me zhvillimet më të fundit të teknologjisë sidomos në aspektin publicitar.Koordinon punën me furnitorët e brendshëm dhe të jashtëm me qëllim plotësimin e kerkesës së klientit në kohën dhe cilësinë e kërkuar si dhe me kostot më optimale.Mirëmban llogaritë e klientëve dhe të furnitorëve.Kirteret e kërkuaraTë ketë të paktën 3 vjet përvojë të mëparshme pune në profilin marketing.Të ketë njohuri shumë të mira për përdorimin e kompjuterit, Paketa Office dhe programe të tjera për menaxhim biznesi.Të njohë shumë mirë në të shkruar e në të folur gjuhët Shqipe, Angleze dhe Italiane.Të ketë aftësi shumë të mira planifikimi dhe organizimi.Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi me gojë dhe me shkrim.Aplikoni ne adresen :burimenjerezore@celesi.com

Botuar me 11/10/2018

PUNISHTJA LUNXHERIA Kërkon të punësojë Menaxhere shitjesh

Ne teren. Te kete patente . Mundesisht te kete mbaruar nje nga deget e ekonomikut. Te jete e moshes nga 25-35 vjec. Kur te paraqitet per interviste te kete karte identiteti. Te paraqiten per interviste nga ora 08:30-10:00, Adresa: Rr. “Kongresi I Manastirit”, midis spitalit nr. 5 dhe kryqezimit te oxhakut te Shkolles Bashkuar

Botuar me 11/10/2018

Flamingo Kosove Kërkon të punësojë Arketare

Me eksperience pune. Paga 600 Euro. Akomodimi i mbuluar nga kompania, Adresa: Kosove

Botuar me 20/09/2018