Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KONSULENT/E SHITJEJE My Optika My Optika është koncepti më i ri i dyqaneve optike, ku çdo klient gjen dhe ndërvepron me një staf të kualifikuar për përzgjedhjen e syzeve që i përshtaten. Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Njoftohet gjatë intervistës |

Gjuhet e huaja: anglisht, Programet kompjuterike: microsoft office, konsulenti i shitjes në dyqan do të shërbejë në dyqanet e rrjetit my optika, në qytetin e tiranës. stafi do të shërbejë në rrjetin e dyqaneve në bulevardin zogu i parë, në rrugën e kavajës, përballë me kishën katolike dhe në dyqanin pranë kryqëzimit të 21 dhjetorit, përballë me shkollën sabaudin gabrani. konsulenti i shitjes është personi që do të realizojë të gjithë proçesin e shitjes nga prezantimi i produkteve tek klientët deri tek shërbimi pas shitjes. konsulenti do të punojë në përmirësimin e shërbimit ndaj klientëve duke ofruar zgjidhje për problematikat e ndryshme optike dhe të diellit. detyrat o përgjegjëse për t'i shërbyer dhe konsultuar klientët gjatë proçesit të shitjeve.o të tregojë aftësi teknike shitëse si dhe të jetë në gjendje të mësojë produktet e kompanisë në mënyrë që të konsultojë në mënyrë efektive klientin.o të komunikojë me manaxherin e dyqanit për realizimin e një plani mujor bazuar mbi objektivat e vendosura nga manaxheri i dyqanit.o të jetë pjesë aktive e zbatimit të planit marketing të kompanisë në pikën e saj të shitjes.o të regjistrojë të dhëna të sakta në lidhje me kërkesa/porosi të ndryshme që mund të parashtrohen nga klientët e kompanisë.o të kuptojë dhe zbatojë të gjitha politikat, proçedurat dhe kodin e etikës së kompanisë., o preferohen kandidatët mbi moshën 23 vjeç.o të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës angleze. të interesuarit të dërgojnë cv-n e tyre në adresën: e.bashi@ifa.al, Tiranë

Botuar më 15/12/2019
Njoftohet gjatë intervistës

JURIST/E Nje kompani shpall nje vend pune vakant

Paga: e kenaqshme |

Te kene nje eksperience ne kete pozicion te pakten 3 vjet Te kete mbaruar studimet e larta ne fushen e drejtesise Te kete njohuri shume te mira te prokurimeve publike dhe te zoteroje aftesite per te permbushur gjithe proceduren e prokurimeve. Te kene njohuri shume te mira ne fushen e burimeve njerezoreTe kete njohuri shume te mira te gjuheve anglisht dhe italisht Te zoteroje aftesi shume te mira te Microsoft Office 2007Te interesuarit mund te dergojne nje CV me foto te cilet do kontaktohen nga persona pergjegjes per vazhdimesine. Email:

Botuar më 12/12/2019
e kenaqshme

MAGAZINIERE Kompani Private Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Mosha deri 40 vjeç. Te kene njohuri te mira kompjuterike, Adresa: Rr. "Siri Kodra"

Botuar më 12/12/2019
e kenaqshme

FINANCIERE KOMPANIA JONE Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me pervoje pune 1- 2 vjet. Mosha 25-30 vjec. Te dije te mbuloje te gjitha detyrimet financiare shteterore me saktesi duke permbledhur bilancin mujor dhe vjetor. Te kete njohuri per te mbyllur veprimet e magazines si aftesi menaxheriale, pasi do kete ne pergjegjesi 20 punetore. Te jete e shkathet, korrekte dhe operative ne zgjidhjen e problemeve te punishtes.Te njohe dhe perdore shume mire rrjetet sociale, mundesisht te dije mire gjuhen Angleze., per interviste te paraqiten nga ora 08.00-10.00, te kene cv dhe karte identiteti me vete., Adresa: Rr. “Kongresi I Manastirit”, midis spitalit nr. 5 dhe kryqezimit te oxhakut te Shkolles Bashkuar

Botuar më 09/12/2019
e kenaqshme

AGJENTE MARKETINGU KOMPANI JONE Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Puna ne terren (jo nga zyra). Preferohet te kete mbaruar per menaxhim/ administrim biznesi. Te jene serioze dhe korrekte ne pune. Te njohe dhe perdore shume mire rrjetet sociale, mosha 25-30 vjec, per interviste te paraqiten nga ora 08.00-10.00, te kene cv dhe karte identiteti me vete., Adresa: Rr. “Kongresi I Manastirit”, midis spitalit nr. 5 dhe kryqezimit te oxhakut te Shkolles Bashkuar

Botuar më 09/12/2019
e kenaqshme

AGJENT/E IMOBILIAR Vision Property Franchising Jeni duke kërkuar një mënyre të re për të bëre biznes?Do të jesh I pavarur në biznesin tënd dhe të bësh zgjedhjet e tua?Nëse je energjik, I komunikueshëm, me ambicie për te pasur nje karrierë profesionale në

Kontrata: Kohe e plote | Paga: me % |

1- Te jete energjik2- Eksperiencë ne shitje. Eksperiencë në fushën imobiliare përbën avantazh3- Të jetë njohës I mirë I paketës Microsoft Office4- Të ketë mbaruar arsimin e lartë5- Njohja e një prej gjuhëve të huaja, Anglisht ose Italisht përben avantazh.6- Të ketë aftesi shumë të mira komunikuese dhe dëgjuese.7- Të jetë I aftë të punojë në grup dhe të mbajë presionin e punës., trajnime, Adresa: rruga e kavajes, Tiranë

Botuar më 09/12/2019
me %
)