Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Jona real estate Kërkon të punësojë Agjent immobiliar

Kontrata: Kohe e plote | Paga: baze + komisione mbi shitjet apo qirate |

Arsimi: i larte, Gjuhet e huaja: anglisht - italisht, Tiranë, Adresa: rruga Pjeter Bogdani ne zonen e ish Bllokut., 23-45 vjec

Botuar më 19/09/2019
baze + komisione mbi shitjet apo qirate

Agjensia Publicitare Çelesi Comunication Kërkon të punësojë Shperndares

Volantinesh dhe Broshurash. Kerkesat: Jo me pak se 18 vjec Vullnet per te punuar Ofrohet: Pagese e kenaqshme Shperblime per pune te mire Te interesuarit te paraqiten prane zyrave te Agjensise qe ndodhen tek Rruga e Kavajes, Qendra Condor, kati III

Botuar më 18/09/2019

Jodena Shpk Kërkon të punësojë Llogaritare

Me eksperience pune, Adresa: Rr. "Qemal Stafa", tek Pazari Ri, nr. 85

Botuar më 16/09/2019

Jodena Shpk Kërkon të punësojë Shitese

Me eksperience pune, Adresa: Rr. "Qemal Stafa", tek Pazari Ri, nr. 85

Botuar më 16/09/2019

KOMPANIA JONE Kërkon të punësojë Financiere

Puna full time. Duhet te mbuloje te gjitha veprimet qe kane te bejne me deklarimet ne shtet. Avantazh eshte berja e mbylljes se bilancit te vitit 2018 si dhe eksperiencca te pakten mbi 2 vjet si financiere. Mosha 25-30 vjec. Per interviste te paraqiten nga ora 08.00-10.00, te kene CV dhe karte identiteti me vete., Adresa: Rr. “Kongresi I Manastirit”, midis spitalit nr. 5 dhe kryqezimit te oxhakut te Shkolles Bashkuar

Botuar më 16/09/2019

KOMPANI PRIVATE Kërkon të punësojë Agjent/e shitjesh

Ne terren. Preferohet te kete mbaruar ekonomikun Mundesisht te kete makine personale. Paga e kenaqshme. Per interviste te paraqiten nga ora 08.00-10.00, te kene CV dhe karte identiteti me vete., Adresa: Rr. “Kongresi I Manastirit”, midis spitalit nr. 5 dhe kryqezimit te oxhakut te Shkolles Bashkuar

Botuar më 16/09/2019

Bar Restorant Piceri “VERANDA" ne TEG Kërkon të punësojë Financiere

Te kete Diplome Univeritare, dega Finance Kontabilitet. Te kete eksperience pune jo me pak se 5 vjet. Aftesi ne perdorimin e paketes MS Office dhe Financa 5, Adresa: Dergoni CV ne: financier@veranda.al

Botuar më 16/09/2019

Ademi Group Kërkon të punësojë Menaxher marketingu

Gjinia Mashkull. Te jete i gatshem per dalje ne terren, Tiranë, te interesuarit te kontaktojne ne numrin e cel ose te dergojne cv ne kete adrese email-i

Botuar më 12/09/2019

Homeplus Kërkon të punësojë Asistente zyre

Kontrata: Kohe e plote |

Arsimi: i larte, Gjuhet e huaja: anglisht - italisht, Tiranë, detyrat1. pergjegjese per korrespondencen telefonike dhe elektronike.2. perpunimi i materialeve mbi pronat, publikimi i tyre ne website, shperndarja dhe azhornimi i listimeve te reja dhe ekzistuese ne portale.3. te mbaje komunikimet me agjentet ne terren, te beje ndjekjen dhe progresin e takimeve te agjenteve.4. te kujdeset per dokumentimin dhe arshivimin periodik te dokumentacionit te zyres.5. te plotesoje kontratat dhe formularet e klienteve qe paraqiten ne zyre.6. te mbaje komunikim te vazhdueshem me kompanite dhe klientet e zyres per cdo ndryshim apo risi.7. raportim periodik te ecurise se punes tek administratori i kompanisekualifikimet / kërkesat1. te kete arsim te larte2. te zoteroje programet baze kompjuterike (word, excel, power point)3. te kete njohuri te gjuhes angleze ose italiane4. te kete aftesi shume te mira komunikimi5. te kete aftesi te punes ne grup6. te jete e mireorganizuar ne pune dhe mbajtje dokumentacioni7. mosha mbi 25 vjec.8. eksperienca e meparshme perben avantazh. (referenca nga punedhenesit e merparshem)shënimeaplikantet mund te dergojne cv-ne e tyre ne adresen e emailit: info@homeplus.alvetem kandidatet e perzgjedhura do te kontaktohen per interviste.

Botuar më 10/09/2019