Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

EKONOMIST/E Njoftime pune - Proper Pizza Albania, zotëruese ekskluzive e markës "Proper Pizza" në Shqipëri, me një eksperiencë prej 8-të vitesh në tregun shqiptar Kërkon të punësojë

Paga: Pagesa shume te mira |

Kualifikime/Kërkesa: * Të ketë përfunduar Fakultetin e Ekonomisë, preferohet dega Financë - Kontabilitet. * Të ketë njohuri shumë të mira të programeve të paketës Microsoft Office si dhe të programit FINANCA 5. * Të ketë eksperiencë pune mbi 1 vit. * Aftësi të mira për përpilimin dhe përgatitjen e raporteve financiare. * Aftësi të lartë përqëndrimi dhe përvetësimi të njohurive të reja; Aftësi të mira komunikuese dhe bashkëpunuese me kolegët, Adresa: Personat e interesuar mund të aplikojnë duke dërguar CV-në tuaj në: [email protected]

Botuar më 05/12/2022
Pagesa shume te mira

FATURIST Njoftime pune - KOMPANI PRIVATE Kërkon të punësojë

Paga: Pagesa 50.000 leke sigurime |

Mashkull. Preferohet te njohi programin Alfa. Mosha 25 - 50 vjeç, kushte te mira pune, Adresa: Rr. "Siri Kodra". Te interesuarit te dergojne CV ne whap dhe te kontaktojne ne:

Botuar më 04/12/2022
Pagesa 50.000 leke sigurime

FATURIST Njoftime pune - Nis Kompani Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohen paga te kenaqshme |

Te kete njohuri kompjuterike. Preferohet te komunikoje Anglisht. * Kushte shume te mira pune. * Transport i garantuar nga firma, Adresa: VORE, Tirane

Botuar më 02/12/2022
Ofrohen paga te kenaqshme

OPERATORE Agjensia Wester Union Kërkon të punësojë

Paga: Pagesa me marreveshje kushtet e punes te kenaqshme |

Niveli i arsimit bachelor, mosha e papercaktuar, te interesuarit te kontaktojne ne nr tel ose ne email, Adresa: Komplexi Delijorgji Tirane, Tiranë

Botuar më 01/12/2022
Pagesa me marreveshje kushtet e punes te kenaqshme

FINANCIERE Njoftime pune - Kompani tregrimi kafeje Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme |

Me eksperience pune, Te jete njohese e mire e Finances 5, Adresa: Te interesuarit te dergojne CV ne e-mail: [email protected]

Botuar më 30/11/2022
Ofrohet pagese e kenaqshme

FATURIST Njoftime pune - KOMPANI PRIVATE Kërkon të punësojë

Paga: Pagesa 50.000 leke sigurime |

Mashkull. Preferohet te njohi programin Alfa. Mosha 25 - 50 vjeç, kushte te mira pune, Adresa: Rr. "Siri Kodra". Te interesuarit te dergojne CV ne whap dhe te kontaktojne ne:

Botuar më 30/11/2022
Pagesa 50.000 leke sigurime

EKONOMISTE Njoftime pune - SUPERMARKET JOENA OFRON VENDE TE LIRA PUNE: Ekonomiste Kozmetike

Paga: E kenaqshme |

Kushte te mira pune, Adresa: 21 Dhjetori, perballe Hotel Mondial, prane Bar Oslo

Botuar më 29/11/2022
E kenaqshme

FATURIST Njoftime pune - KOMPANI PRIVATE Kërkon të punësojë

Paga: Pagesa 50.000 leke sigurime |

Mashkull. Preferohet te njohi programin Alfa. Mosha 25 - 50 vjeç, kushte te mira pune, Adresa: Rr. "Siri Kodra". Te interesuarit te dergojne CV ne whap dhe te kontaktojne ne:

Botuar më 27/11/2022
Pagesa 50.000 leke sigurime

FATURIST Njoftime pune - KOMPANI PRIVATE Kërkon të punësojë

Paga: Pagesa 50.000 leke sigurime |

Mashkull. Preferohet te njohi programin Alfa. Mosha 25 - 50 vjeç, kushte te mira pune, Adresa: Rr. "Siri Kodra". Te interesuarit te dergojne CV ne whap dhe te kontaktojne ne:

Botuar më 27/11/2022
Pagesa 50.000 leke sigurime
)