Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Mei Realty Kërkon të punësojë Agjent immobiliar

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Me Marreveshje |

Po punësojmë "të rinj" në moshë dhe në shpirt, të cilët mezi po presin të gjejnë punën që duan!Nëse mendoni se i keni këto cilësi:1) Dëshira për të arritur sukses.2) Të gatshëm për të mësuar, për të studiuar dhe për t'u rritur me ne ndërsa rritemi.3) Individë të bindur ose të hapur me mendje dhe të gatshëm për të mësuar të bëhen të sigurt.4) Gjuhe te huaj dhe njohuri themelore të programeve të zyrës.5) Individë që besojnë në vlerat njerëzore dhe në vlerat e biznesit si integriteti, morali, etika dhe dhënia.6) Mosha: 25 - 60, por pa angazhime të tjera pune ose shkollore.7) Preferohet një Diplomë Universitare, por jo e domosdoshme., Tiranë, Adresa: Rruga Abdi Toptani, Nr 3, Tirane

Botuar më 15/02/2019
Me Marreveshje

CITY TAXI Kërkon të punësojë Ekonomiste

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune mbi 5 vite dhe te kete punuar te pakten 3 vite me financa 5, Tiranë

Botuar më 15/02/2019
e kenaqshme

Çela shpk Kërkon të punësojë Ekonomiste

Me kohe te plote, te kete mbaruar Bachelor, te kete njohuri te mira kompjuterike dhe te gjuhes italiane, Adresa: Autostarda Vore-Tirane, perballe Ford

Botuar më 14/02/2019

KOMPANI Kërkon të punësojë Agjent/e shitjesh

Ne terren. Preferohet te kete mbaruar ekonomikun Mundesisht te kete makine personale. Paga e kenaqshme. Per interviste te paraqiten nga ora 08.00-10.00, te kene CV dhe karte identiteti me vete., Adresa: Rr. “Kongresi I Manastirit”, midis spitalit nr. 5 dhe kryqezimit te oxhakut te Shkolles Bashkuar

Botuar më 11/02/2019

KOMPANIA Kërkon të punësojë Financiere

Puna part time ne orarin qe do te caktohet. Duhet te mbuloje te gjitha veprimet qe kane te bejne me deklarimet ne shtet. Avantazh eshte berja e mbylljes se bilancit te vitit 2018 si dhe eksperiencca te pakten mbi 2 vjet si financiere. Mosha 30-40 vjec. Per interviste te paraqiten nga ora 08.00-10.00, te kene CV dhe karte identiteti me vete., Adresa: Rr. “Kongresi I Manastirit”, midis spitalit nr. 5 dhe kryqezimit te oxhakut te Shkolles Bashkuar

Botuar më 11/02/2019