Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Kompania Gjergji Tekstil Kërkon të punësojë Asistente

Financiere. Te njohe Excelin. Me ose pa eksperience, Adresa: Bllok

Botuar me 14/11/2018

Mei Realty Kërkon të punësojë Agjent immobiliar

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Me marreveshje |

Arsimi: i larte, Gjuhet e huaja: anglisht, Po kërkoni për Punën e Duhur dhe Akoma nuk e keni gjetur?Apliko tani në: info@mei.al si ndërmjetësues i pronave të paluajtshme, dhe bëhu pjesë e kompanisë MEI Realty, deri tani 3 zyra ne Tiranë: Mei Realty Plaza Mei Realty Don Bosko Mei Realty Ami dhe shumë shpejt të tjera zyra në të gjithë Shipërinë dhe Ballkan.Pasioni dhe Përkushtimi është ajo që na Diferencon!, Adresa: Rruga Abdi Toptani, Nr 3, Tirane

Botuar me 13/11/2018
Me marreveshje

KOMPANI TREGETARE Kërkon të punësojë Magazinier

Dergoni CV ne: ilyriacom@albmail.com, Adresa: Adresa: Laprake, rr. "Gjergj Legisi", prane Amc , outlet Adidas

Botuar me 13/11/2018

KOMPANI TREGETARE Kërkon të punësojë Ekonomiste

Me eksperience pune minimumi 3 vjet. Te dije programin financa 5. Orari I punes 8.30-16.30 nga e hena ne te shtune. Dergoni CV ne: ilyriacom@albmail.com, Adresa: Adresa: Laprake, rr. "Gjergj Legisi", prane Amc , outlet Adidas

Botuar me 13/11/2018

Shoqeria Belhaus shpk Kërkon të punësojë Inxhinier ndertimi

Me pervoje te gjate pune dhe i pajisur me licence ne zbatim dhe drejtues teknik. Te interesuarit te dergojne cv ne adresen e email ose nr tel

Botuar me 12/11/2018

Shoqeria Belhaus shpk Kërkon të punësojë Ekonomist/e

Me pervoje pune ne fushen e ndertimit. Te kete pervoje pune jo me pak se 5 vjet, te zoteroje programet Alpha dhe Financa 5. Ne ofrojme kushte te mira pune dhe page te kenaqshme. Te interesuarit te dergojne cv ne adresen e email ose nr tel

Botuar me 12/11/2018

Kompania Arani shpk Kërkon të punësojë Ekonomiste

Mosha 25-40 vjeç. Te jete korrekte, serioze dhe e shkathet ne pune, Adresa: Rr. "Siri kodra"

Botuar me 09/11/2018

KOMPANI TREGETARE Kërkon të punësojë Ekonomiste

Me eksperience pune minimumi 3 vjet. Te dije programin financa 5. Orari I punes 8.30-16.30 nga e hena ne te shtune. Dergoni CV ne: ilyriacom@albmail.com, Adresa: Adresa: Laprake, rr. "Gjergj Legisi", prane Amc , outlet Adidas

Botuar me 06/11/2018

KOMPANI TREGETARE Kërkon të punësojë Magazinier

Dergoni CV ne: ilyriacom@albmail.com, Adresa: Adresa: Laprake, rr. "Gjergj Legisi", prane Amc , outlet Adidas

Botuar me 06/11/2018