Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

ARKETARE

Shoqeria ALSTEZO sha

Kërkon të punësojë

Kriteret

* Te kete mbaruar studimet e larta. * Te perdori kompjuterin si dhe programet e Finances (Financa 5, Alpha, etj). Te interesuarit te dergojne CV ne E-mail: punesime.alstezo@yahoo.com

Detyrat dhe Pagesa

Paga e kenaqshme

Kontakte

Autostrada Tirane-Durres, km.7, prane mbikalimit te Kasharit.
punesime.alstezo@yahoo.com
Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 10/11/2019

)