Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHPERNDARES

Agjensia Publicitare Çelesi Comunication

Kërkon të punësojë

Kriteret

Volantinesh dhe Broshurash. Kerkesat: Jo me pak se 18 vjec Vullnet per te punuar Ofrohet: Pagese e kenaqshme Shperblime per pune te mire Te interesuarit te paraqiten prane zyrave te Agjensise qe ndodhen tek Rruga e Kavajes, Qendra Condor, kati III

Kontakte


Botuar më 08/10/2019

)