Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

TAVOLINE ZYRE

Karakteristika

Biznesi, Ne shitje, Paisje & mobilje zyrash
Tavoline zyre, 7.200 leke
Përshkrim

Gjendja: shume e mire, syprine e bardhe dhe kembe metalike, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr.Sami Frasheri, 50m mbi shkollen P.Nini.Luarasi

7.200 leke

Botuar më 23/05/2020

Telefon
Email
)