Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITET PUNISHTE DRURI

Karakteristika

Biznesi, Ne shitje, Linja prodhim-perpunimi
Shitet punishte druri, 1.600.000 leke
Përshkrim

Gjendja: shume e mire, 5 procese, gonjaster 3.2m, 2disqe +freze, radial,sharre shirit,zinxhir, torno druri, aspirator, ventilator, 2 kompresor 2 dhe 3 fazor, trapan vertikal, sharr per kende, Fier

1.600.000 leke

Botuar më 12/06/2019

Telefon