Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITET OFICINE

Karakteristika

Biznesi, Ne shitje, Paisje & vegla pune
Shitet oficine
Përshkrim

-Torno TOS 400x1000-Torno Krasni 400x100-Freze Universale-Freze per ingranazhe-Stokatrice 500x200-Trapano kollonesi dhe atrecature per shume vite, Te interesuarit mund te klikojne ne adresen e biznesit: albaniaserviceindustrial


Botuar më 07/10/2019

Telefon
)