Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITET LINJE PERPUNIMI PLASTIKE ME VAKUM AKRELIK, ABS, PMMA, ETJ, NGA 1MM-6MM TRASHESI,

Përshkrim

Dimensioni I makinerise 2mx1m, linja ka prodhuar vaska plastike, hidromasazhe, gabina dhe pllaka dushi ne Korce me kapacitet 100 cope ne 8 ore.

Karakteristika
Biznesi, Shitje, Linja prodhim-perpunimi
Shitet linje perpunimi plastike me vakum akrelik, abs, pmma, etj, nga 1mm-6mm trashesi,, 80.000 euro
80.000,00 euro

Botuar më 24/05/2018

Telefon