Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITET LINJE ME MAKINERI

Përshkrim

Gjendja: shume e mire, inoksi, per pastrim, qerim, prerje, amballazhim per patate te fresket per skuqje dhe furre + aparat per amballazh me vakum dhe gaz inert, Durres

Karakteristika
Biznesi, Shitje, Linja prodhim-perpunimi
Shitet linje me makineri, 23.000 euro
23.000,00 euro

Botuar më 15/05/2018

Telefon
Email