Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

MAKINERI PER PRODHIM PETE BYREKU,

Bakllava, pica, e kompletuar, ne gjendje pune. Shitet per arsye emigrimi

Botuar më 03/12/2020
5.000,00 euro

SHITET FRIGORIFER BANAK

Reklamues freskues per ushqimore, mish etj, 2.4m gjatesi. Cmimi 250.000 leke dhe shitet dhome frigorierike, me xhama, gjatesia 2m, lartesia 2.2m, gjeresia 70.

Botuar më 01/12/2020
250.000 leke

SHITET FRIGORIFER PASTIÇERIE 80.000 LEKE. FRIGORIFER KOLON PASTIÇERIE 60.000 LEKE. FRIGORIFER KOLON 15.000 LEKE. FRIGORIFER LULESH 80.000 LEKE, RAFTE MARKETI E DYQANI 20M, 6.000 LEKE/M,

Frigorifer mishi kolon 70.000 leke. 30m rafte metalike, 1.500 leke/m Reklamues Byreku 10.000 leke. Makine akullore 70.000 leke. 6m rafte Italiane 4000 leke/secila. Frigorifer banak, 2m, freskues 80.000 leke. Frigorifer banak 3m freskues 60.000 leke. Frigorifer banak freskues, me xham, 2.5m. 120.000 leke. Frigorifer freskues inoksi me lavapjate per lokal.

Botuar më 30/11/2020
70.000 leke

SHITET RAFTE + BANAK

Gjendja: shume e mire, raftet jane per perdorim te pergjithshem, gjatesi 7m linear, te cmontueshme, Rr. Mikel Maruli

Botuar më 27/11/2020
40.000 leke

SHITET HELL

Gjendja: shume e mire, per pjekjen e mishit dhe te pulave, ne gjendje te mire pune, me te gjitha aksesoret

Botuar më 27/11/2020
700,00 euro

SHITET PUNISHTE DRURI

Gjendja: shume e mire, kombinat me 5 procese, gonjaster 3.2m, 2 disqe +freze, radial,sharre shirit,zinxhir, torno druri, aspirator per lyerje, 2 kompresor 2 dhe 3 fazor, trapan vertikal, sharr per kende, Fier

Botuar më 27/11/2020
1.550.000 leke

SHITEN MAKINERI

Gjendja: shume e mire, per biznes riparim kepucesh, bashkekohore, me touch, 21 Dhjetori

Botuar më 24/11/2020
3.800,00 euro
)