Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITET IMPIANT PER PRODHIM ALKOLI - OKAZION!! SHITET IMPIANT PER PRODHIMIN E PIJEVE ALKOLIKE TE NDRYSHME SI: RAKI, WHISKY, ETJ.

Karakteristika

Biznesi, Ne shitje, Linja prodhim-perpunimi
Shitet impiant per prodhim alkoli - okazion!! shitet impiant per prodhimin e pijeve alkolike te ndryshme si: raki, whisky, etj., 90.000 euro
Përshkrim

Ne kete impiant pijet alkolike prodhohen dhe me fruta te ndryshme. Ne gjendje te shkelqyer pune, totalishti i kompletuar me te gjitha aksesoret perkatese.

90.000,00 euro

Botuar më 20/09/2021

Telefon
)