Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITET

Gjendja: e mire, makineri per berje gotash plastike preze plastike+ kompresore, ciler, frigorifer, Tirane

Botuar më 22/05/2018
10.000,00 euro

RAFTE FRUTASH BANAK INOKSI MBAJTESE PER VERAT

Gjendja: shume e mire, Rafte frutash prej druri ne gjendje shume te mire Shiten pasi dyqani eshte mbyllur, Korce

Botuar më 22/05/2018
5.500 leke

MAKINERI STAMPIMI ME LASER MBI PLEXIGLAS DRU XHAM

Gjendja: e re, 80w permasat e zones se stampimit, gervishtjes 60x40 cm, Tirane

Botuar më 22/05/2018
3.000,00 euro

KONDICIONER 60-CE

Ne gjendje te mire, shitet per arsye mbyllje aktiviteti

Botuar më 22/05/2018
85.000 leke

PAISJE FAST FOOD-I

Gjendja: shume e mire, ne gjendje te mire. Hell, Fritez, tostier, aspirator, kapa

Botuar më 22/05/2018
210.000 leke

SHITEN KARRIKE+ TAVOLINA, 6 KOMPLETE

Per ambjent te jashtem 16.000 Leke kompleti. 8 kompleke kolltuqe dyshe per ambjent te brendshme, 22.000 Leke kompleti, 2 komplete Karrige Tavoline, per ambjent te brendshem

Botuar më 22/05/2018
20.000 leke

SKANER GOLD DEDEKTOR GJERMAN KTS GPA 1000

Gjendja: shume e mire, pak i perdorur, kerkon dhe ndan llojin e metalit. te fshehur ne toke. Mund te dalloj dhe tunelet e fshehta deri ne 15 m thellesi, TIRANE

Botuar më 22/05/2018
6.500,00 euro

KARREL

Me Trefazor, paisje mobilerie. Ne gjendje te mire

Botuar më 22/05/2018
2.500,00 euro

SHITET PUNISHTE DRURI

Gjendja: shume e mire, kombinat druri 5 procese, gonjaster 3.2m, 2disqe +freze, radial,sharre shirit,zinxhir ,torno druri, aspirator, ventilator, 2kompresor 2 dhe 3 fazor,trapan vertikal,sharr per kende, Fier

Botuar më 22/05/2018
1.600.000 leke