Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITET FURRE BUKE DHE PRODHIME BRUMI ITALIANE.

Marka Polin | 8000 Euro
Karakteristika

Biznesi, Ne shitje, Paisje dyqanesh
Shitet furre buke dhe prodhime brumi italiane., 8.000 euro
Përshkrim

Marka Polin e kompletuar. Shitet per arsye emigrimi.

8.000,00 euro

Botuar më 13/05/2019

Telefon