Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITET FRIGORIFER

Banak vitrine, 2.50m, ne gjendje shume te mire pune, tirane

Botuar më 18/08/2018
40.000 leke

SHITET LAVASTOVILJE PROFESIONALE

Koshat+detergjentet per pjata/gota

Botuar më 18/08/2018
300,00 euro

SHITEN PAISJE

Gjendja: shume e mire, shiten paisjet e nje lokali frigorifer kollone vitrine dhe kuzhine, 7 komplete tavolinash me karriget, banak, Prane Kompeksit Dinamo

Botuar më 18/08/2018

SHITET, TRAPANO

I paperdorur, ne kuti, matrapik Aeg, 800w

Botuar më 17/08/2018
30.000 leke

FURRE BUKE

Me korente me 3 kate. Me fermetim, me karroca, 1 vit e perdorur 5.00.000leke dhe nje brumatrice, Rr."Ali Demi"

Botuar më 17/08/2018
50.000 leke

PAJISJE FAST-FOODI

Gjendja: shume e mire, me 2 frigorifer banak dhe freskues kollon, tirane

Botuar më 17/08/2018
250.000 leke

SHITET PUNISHTE DRURI

Gjendja: shume e mire, kombinat druri 5 procese, gonjaster 3.2m, 2disqe +freze, radial,sharre shirit,zinxhir ,torno druri, aspirator, ventilator, 2kompresor 2 dhe 3 fazor,trapan vertikal,sharr per kende, Fier

Botuar më 17/08/2018
1.600.000 leke

RAPORTOR DIXHITAL

Gjendja: shume e mire, Përcakton kënde të brendshme dhe të jashtme.Vepron në mes 0 ° dhe 180 ° Ekran i madh LCD dixhital është i qartë dhe i lehtë për tu lexuar. Pajisur me teh alumini, FIER

Botuar më 17/08/2018
100,00 euro

SHITEN MAKINE QEPESE I NDUSTRIALE

Suzator ne gjendje shume te mire pune, 50.000leke, makine qepese industriale lineare 30.000leke, tavoline per prerje, Tirane

Botuar më 17/08/2018
5.000 leke

SHITEN PAISJE PASTIÇERIE, TAVOLINA MERMERI, BRUMATRIÇE 60KG, MIKSER 20KG ME 3 PROCESE,

Furre me gaz per 20 tava njeheresh, furnele e madhe me gaz, 110 tava bakllavaje, 25 tava amaretash+aksesor te tjera te punishtes, 1 frigorifer akulloreje., Rr. "Ferit Xhajko", prane restorant Durresit.

Botuar më 17/08/2018
600.000 leke