Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITEN PAISJE TE NJE OFICINE:

Freze Universale, gur bangoje, trapan kollon, sharre metalike, torno

Botuar më 24/09/2020

SHITET FRIGORIFER PASTIÇERIE 80.000 LEKE. FRIGORIFER KOLON PASTIÇERIE 60.000 LEKE. FRIGORIFER KOLON 15.000 LEKE. FRIGORIFER LULESH 80.000 LEKE, RAFTE MARKETI E DYQANI 20M, 6.000 LEKE/M,

Frigorifer mishi kolon 70.000 leke. Frigorifer akullore 25.000 leke. Reklamues Byreku 10.000 leke. Makine akullore 70.000 leke. 6m rafte Italiane 4000 leke/secila. Frigorifer banak, 2m, freskues 80.000 leke. Frigorifer banak 3m freskues 60.000 leke. Frigorifer banak freskues, me xham, 2.5m. 120.000 leke. Frigorifer freskues inoksi me lavapjate per lokal.

Botuar më 24/09/2020
70.000 leke

SHITET CAJTORE 4 RROTAT EKOLOGJIKE

Kosto operimi zero, Uje, Drita me energji diellore. Leviz duke pedaluar. Praktike per Kafe, lengje frutash, caj. Enkas per aktivitete muzikore, artistike. Me 6 muaj garanci.

Botuar më 23/09/2020
90.000 leke

SONDE PORTATIVE

Per gurore, deri ne thellesi 20m

Botuar më 23/09/2020
4.500,00 euro

SHITEN 2 DEPOZITA INOKSI

Te reja,, 3000litra per vere ose vaj ulliri. Secila

Botuar më 23/09/2020
220.000 leke

SHITET PUNISHTE DRURI

Gjendja: shume e mire, kombinat me 5 procese, gonjaster 3.2m, 2 disqe +freze, radial,sharre shirit,zinxhir, torno druri, aspirator per lyerje, 2 kompresor 2 dhe 3 fazor, trapan vertikal, sharr per kende, Fier

Botuar më 22/09/2020
1.550.000 leke

POLTRON PARUKERIE

Gjendja: shume e mire, lekure, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 22/09/2020
16.000 leke

TAVOLINE ZYRE

Gjendja: shume e mire, ngjyre venge, me kembe metalike, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 22/09/2020
9.600 leke

RAFT ZYRE

Gjendja: shume e mire, me 2 kanata xhami, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 22/09/2020
7.200 leke

TAVOLINE ZYRE

Gjendja: shume e mire, syprine e bardhe dhe kembe metalike, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr.Sami Frasheri, 50m mbi shkollen P.Nini.Luarasi

Botuar më 22/09/2020
7.200 leke
)