Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITET APARAT EKOGRFIE, MODEL GENERAL ELECTRIC (GE) VOLUSON 730 EXPERT, E TEKNOLOGJISE BASHKEKOHORE 3D&4D,

Karakteristika

Biznesi, Ne shitje, Paisje mjekesore / laboratorike
Shitet aparat ekogrfie, model general electric (ge) voluson 730 expert, e teknologjise bashkekohore 3d&4d,, 15.000 euro
Përshkrim

E profilizuar per aplikacionet Obstetrike - Gjinekologji, e pajisur me 4 sonda, konvekse 2D, konvekse 4D, lineare 4D, vaginale 2D, dhe printer, me monitor origjinal rezerve.Cmimi

15.000,00 euro

Botuar më 19/09/2021

Telefon
)