Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITEN PER MBYLLJE AKTIVITETI PAISJE PER PRODHIM DYER, DRITARE ALUMIN PVC: SHARRE PROFESIONALE ME 1 KOKE + TRANSPORTIER, E PERDORUR, 690 EURO.

Përshkrim

Dritare dhe dyer plastike dopio xham te reja me permasa te ndryshme. Shiten me 50% skonto. Makineri per prerjen e aksesoreve dhe dritareve plastike, marke Gjermane

Karakteristika
Biznesi, Shitje, Linja prodhim-perpunimi
Shiten per mbyllje aktiviteti paisje per prodhim dyer, dritare alumin pvc: sharre profesionale me 1 koke + transportier, e perdorur, 690 euro., 290 euro
290,00 euro

Botuar më 18/05/2018

Telefon