Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

TAVOLINE ZYRE

Gjendja: shume e mire, syprine e bardhe dhe kembe metalike, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr.Sami Frasheri, 50m mbi shkollen P.Nini.Luarasi

Botuar më 09/07/2020
7.200 leke

KOMEDINE METALIKE

Gjendja: shume e mire, per ruajtjen e dokumentave, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 09/07/2020
7.500 leke

SHITET TAVOLINE PUNE E VLEFSHME PER SERVIS MAKINASH

FREZIM DHE MBERTHIM DISQESH, FREKSIONI DHE CEPA MAKINASH. 1 FREZA,1 PRESE, SISTEM BJELL MANIVEL

Botuar më 08/07/2020
40.000 leke

SHITET BILARDO

Italiane, me te gjithe ambazhuret origjinal

Botuar më 08/07/2020
60.000 leke

SHITEN PAISJET E NJE PARUKERIE

Gjendja: shume e mire, lavatest, krevat depilimi, karreli me gjithe furcat, kreherat, kapese, pjaster, mashe etj.2 rafte dhe 2 pasqyra me komodina, 2 poltrona, divan, tavolin mesi, ekspozitor produktesh, Kombinat

Botuar më 08/07/2020
150.000 leke

SHITEN PAISJET E NJE SALLONI BUKURIE 2 PASQYRA BASHKE ME MBAJTESEN E PRODUKTEVE

2 poltrona, 1 lavatest, kase, 1 divan me tavoline,1 dollap per mbajtjen e bojrave, krevat depilimi profesional+aparatin e shkrirjes, nje sekretari me karrige, gershere prerje, gershere rrallimi, tharese flokesh, 1 vit te perdorura, te markes Ceriotti Italiane

Botuar më 08/07/2020
2.000,00 euro

SHITEN PAISJE PARUKERI-ESTETIKE

E kompletuar totalisht me kushte bashkohore, ne gjendje te mire pune

Botuar më 08/07/2020

KREVAT ESTETIKE

Gjendja: shume e mire, material lekure dhe me strukture druri, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 08/07/2020
25.000 leke

RAFT EKSPOZITOR

Gjendja: e mire, per dyqane kepucesh, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 08/07/2020
5.000 leke

EKSPOZITOR

Gjendja: shume e mire, me ndricim per dyqane, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 08/07/2020
8.000 leke
)