Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITEN FRIGORIFER MORAL ME GJATESI 3. 9 M LINEAR DHE 5 KATE LARTESI FRIGORIFER BANAK DJATHI/MISHI ME GJATESI 5 M LINEAR

OKAZION!Frigorifer sallam/djath muri me 4.4 kate lartesi.Rafte marketi italiane me gjatesi 53m linear dhe mesatarisht 5.5 kate lartesi rafte per fruta /perime inoksKasa me levizje, 8 kamera Swann, serveri kryesore

Botuar me 16/10/2018

SHITEN PAISJET E NJE LOKALI,

2 frigorifer banak, nje freskues dhe nje ekspres kafeje. Ne gjendje te mire dy muaj te perdorur. Tende 4m, frigorifer freskues.

Botuar me 16/10/2018
600.000 leke

SHITET LINJA E PRODHIMIT

Gjendja: shume e mire, te pllakave dekorative qeramike dhe porcelani. Dixhitale e vitit 2013. Stampim 34 m² ne ore. Furra e pjekjes me rula 17 m e gjate. Garanci. Montim, KORCE

Botuar me 15/10/2018
250.000,00 euro

SHITEN PAJISJET E RESTORANTIT

Gjendja: shume e mire, Shiten pajisjet e restorantit te perdorura vetem 3 muaj

Botuar me 15/10/2018

SHITET

Gjendja: e mire, makineri per berje gotash plastike preze plastike+ kompresore, ciler, frigorifer, Tirane

Botuar me 15/10/2018
10.000,00 euro

SHITET KAVO CELIKU

Fi 10, fi 12, fi 14, fi 16, fi 18, fi 20, fi 22, fi 24 etj. Cmime te arsyeshme

Botuar me 15/10/2018

SHITET KAZAN RAKIE 10 KV,

Bakri. 75.000 leke, rezervuar inoksi 5Ton. 40.000 leke. Rezervuar Inoksi, 5 Ton. 250.000 leke. Rezervuar inoksi 3 Ton. 250.000 leke

Botuar me 15/10/2018

SHITEN MANEKINA

Femra, 6 cope. Te zeza dhe gri. Cmimi per copa

Botuar me 15/10/2018
1.500 leke

SHITET KARROCE INVALIDI ME BATERI

Prodhim i vitit 2005, ne gjendje shume te mire, Tirane

Botuar me 15/10/2018
700,00 euro

SHITET FRIGORIFER

Per dyqan lulesh ose per markete, pothuajse I ri (5 muaj I perdorur).

Botuar me 15/10/2018
280.000 leke