Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITET PUNISHTE DRURI

Gjendja: shume e mire, kombinat druri 5 procese, gonjaster 3.2m, 2disqe +freze, radial,sharre shirit,zinxhir ,torno druri, aspirator, ventilator, 2kompresor 2 dhe 3 fazor,trapan vertikal,sharr per kende, Fier

Botuar më 22/05/2018
1.600.000 leke

RAPORTOR DIXHITAL

Gjendja: shume e mire, Përcakton kënde të brendshme dhe të jashtme.Vepron në mes 0 ° dhe 180 ° Ekran i madh LCD dixhital është i qartë dhe i lehtë për tu lexuar. Pajisur me teh alumini, FIER

Botuar më 22/05/2018
100,00 euro

LINJE PRODHIMI PER PLLAKA DECORATIVE, QERAMIKE DHE POCELANI,

Linje dixhitale e vitit 2014, e vetmja ne rajon, aktualisht ne pune me klientele te rregullt ne gjithe shqiperine.

Botuar më 22/05/2018
250.000,00 euro

SET LOKALI

Gjendja: shume e mire, TAVOLINE+KOLLTUKE 2SH+2 TEKE PLASTIKE, E gjeni te “Shtepia e Ofertave”, Rr “Sami Frasheri” prane shkolles “Petro Nini” - SHTEPIA E OFERTAVE 1

Botuar më 21/05/2018
20.000 leke

SET LOKALI

Gjendja: shume e mire, TAVOLINE+4 KARRIGE PLASTIKE, E gjeni te “Shtepia e Ofertave”, Rr “Sami Frasheri” prane shkolles “Petro Nini” - SHTEPIA E OFERTAVE 1

Botuar më 21/05/2018
20.000 leke

EKSPRES KAFEJE

70.000 leke. Makine Akulli

Botuar më 21/05/2018
100.000 leke

SHARRE SHIRIT I FIRMES

Gjendja: e mire, 2.5m e larte, ultra e fuqishme, 250.000 leke; grumbulluese tallashi, per 4-5 makineri druri , italiane., Durres

Botuar më 21/05/2018
120.000 leke

SHITET FORMULE ITALIANE

Per berjen e kafes ekspres dhe Turke, shitet me prove dhe garanci, total 6 formula 3 per Turken dhe 3 per ekspresin. Ne çmim eshte e perfshire asistenca teknike

Botuar më 21/05/2018
400,00 euro

FRIGORIFER KOLLONE

Gjendja: shume e mire, 2x60m freskues, Tirane

Botuar më 21/05/2018