Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITET BANGO PROVE E POMPAVE TE NAFTES NE GJENDJE SHUME TE MIRE TEKNIKE.

Shitet per mbyllje aktiviteti per arsye shendetesore. 60.000 leke i diskutueshem. Shitet Trapano Bangoje, ne gjendje shume te mire teknike.

Botuar me 23/09/2018
15.000 leke

SHITET PAJISJE PER KOKOSHKAT

Gjendja: do riparim, ne gjendje te mire pune, per perdorim shtepiak

Botuar me 21/09/2018
23.000 leke

SHITEN 8 TAVOLINA

Per ambjent te jashtem, pa Karrige. Te ardhura nga Italia. Çmimi per secilen

Botuar me 21/09/2018
70,00 euro

FRIGORIFER KOLLON

Ne gjendje te mire

Botuar me 21/09/2018
30.000 leke

LAVATEST

Shume pak i perdorur. Ngjyre e zeze

Botuar me 21/09/2018
30.000 leke

SHITEN PAISJET E NJE REPARTI MOBILERIE PER ARSYE MBYLLJE AKTIVITETI

Sharre me karrel 2.5m. Minimax me aspirator prodhim viti 06 , trapan tre fazor, kompresor si dhe te gjitha veglat dhe materialet e repartit, aktualisht ne gjendje pune

Botuar me 21/09/2018
550.000 leke

SHITEN

Mobilie, kamera, kryq, tabel, dhe program per farmaci, Tirane

Botuar me 21/09/2018

SHITEN PAISJET E NJE FURRE BUKE

Furre per pjekje 100 bukshe, dhome fermentimi, prerese buke, frigorifer banak ekspozitor , rafte buke, buk, ekspozitor per byreke

Botuar me 21/09/2018
500.000 leke