Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITET DHOME FRIGORIFERIKE

Tiranë | 25.000 Leke

Shitet eshte 90 m kub freskues dhe ngrires. ose shitet, perballe fabrikes se birres ne fund te tregut ushqimor

Botuar më 22/06/2018
20.000 leke

SHITET

Aspirator

Botuar më 22/06/2018
50.000 leke

SHITET MAKINERI AKULLORE

Taylor, prodhim amerikan, i pershtatshem per cdo lloj aktiviteti , 12litra me 3 leva

Botuar më 22/06/2018
1.500,00 euro

SHITEN PAISJE PER DYQAN MISHI: DHOME FRIGORIFERIKE, 1.30X2.10M LARTESI, 170.000 LEKE

Frigorifer Reklamues 3m i gjate, 140.000 leke, frigorifer banak ngrires. 30.000 leke. Paisje Italiane. Çmime te diskutueshem.

Botuar më 22/06/2018
350.000 leke

SHITEN PAISJE DYQANI

Tiranë | 150.000 Leke

Frigorifer banak 60000 lek, frigorifer kollon 15000 leke, frigorifer pasticerie banak 50000 lek, frigorifer ngrires 1000 leke, katabrik akullore 80.000 l, frigorifer akullore 1 cop

Botuar më 22/06/2018
25.000 leke

SHITEN PAJISJE TE NJE FABRIKE BIRRE

Kaon Birre | 1.200 M2 | 20000000 Leke

Gjendja: shume e mire, 10 rezervuar me kapacitet 1200 litra dhe pajisjet shoqeruese.

Botuar më 21/06/2018
2.000.000 leke

RAFT

Gjendja: shume e mire, FORME L-JE ME KANATA XHAM, E gjeni te “Shtepia e Ofertave”, Rr “Sami Frasheri” prane shkolles “Petro Nini” - SHTEPIA E OFERTAVE 1

Botuar më 21/06/2018
30.000 leke

MANEKINE

Gjendja: e mire, FEMER ME MBAJTESE, E gjeni te “Shtepia e Ofertave”, Rr “Sami Frasheri” prane shkolles “Petro Nini” - SHTEPIA E OFERTAVE 1

Botuar më 21/06/2018
5.000 leke

KARRIGE

Gjendja: shume e mire, ZYRE RROTULLUESE LEKURE, E gjeni te “Shtepia e Ofertave”, Rr “Sami Frasheri” prane shkolles “Petro Nini” - SHTEPIA E OFERTAVE 1

Botuar më 21/06/2018
10.000 leke