Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Top

SISTEM KAMERASH

Gjendja: shume e mire, E PAJISUR ME 4 KAMERA ME INFRA TE KUQE, NJESI, MONITOR, E GJEN...

Botuar me 12/09/2018
40.000 leke

SHITET PAJISJE PER KOKOSHKAT

Gjendja: do riparim, ne gjendje te mire pune, per perdorim shtepiak

Botuar me 21/09/2018
23.000 leke

SHITEN 8 TAVOLINA

Per ambjent te jashtem, pa Karrige. Te ardhura nga Italia. Çmimi per secilen

Botuar me 21/09/2018
70,00 euro

FRIGORIFER KOLLON

Ne gjendje te mire

Botuar me 21/09/2018
30.000 leke

LAVATEST

Shume pak i perdorur. Ngjyre e zeze

Botuar me 21/09/2018
30.000 leke

SHITEN PAISJET E NJE REPARTI MOBILERIE PER ARSYE MBYLLJE AKTIVITETI

Sharre me karrel 2.5m. Minimax me aspirator prodhim viti 06 , trapan tre fazor, kompresor si dhe te gjitha veglat dhe materialet e repartit, aktualisht ne gjendje pune

Botuar me 21/09/2018
550.000 leke

SHITEN

Mobilie, kamera, kryq, tabel, dhe program per farmaci, Tirane

Botuar me 21/09/2018

SHITEN PAISJET E NJE FURRE BUKE

Furre per pjekje 100 bukshe, dhome fermentimi, prerese buke, frigorifer banak ekspozitor , rafte buke, buk, ekspozitor per byreke

Botuar me 21/09/2018
500.000 leke

SHITEN PAISJET E RESTORANTIT

Gjendja: shume e mire, Shiten paisjet e reatorantit, te perdorura vetem 3 muaj

Botuar me 20/09/2018
1.100.000 leke