Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

3 CADRA LOKALI

Sprint, ne qeske. Shiten se bashku me bazamentin e betonit. Cmimi total 60.000 leke. 3 Cadra, te perdorura. Cmimi ne total

Botuar më 23/05/2018
30.000 leke

SHITEN PAISJET E NJE MARKETI

Frigorifer Banak 3m*0.9m, ne gjendje te mire. Rafte Metalike 3m linear, frigorifer Kollon Coca-cola, rafte bufe, PC me program marketi. Shiten se bashku ose vec e vec

Botuar më 23/05/2018
270.000 leke

GIRA

Gjendja: e re, SET ME 2 GIRA, E gjeni te “Shtepia e Ofertave”, Rr “Sami Frasheri” prane shkolles “Petro Nini” - SHTEPIA E OFERTAVE 1

Botuar më 23/05/2018
2.600 leke

RAFT

Gjendja: shume e mire, ZYRE NGJYRE KAF, E gjeni te “Shtepia e Ofertave”, Rr “Sami Frasheri” prane shkolles “Petro Nini” - SHTEPIA E OFERTAVE 1

Botuar më 23/05/2018
19.000 leke

TAVOLINE

Gjendja: shume e mire, ZYRE+KREDENCE, E gjeni te “Shtepia e Ofertave”, Rr “Sami Frasheri” prane shkolles “Petro Nini” - SHTEPIA E OFERTAVE 1

Botuar më 23/05/2018
18.000 leke

SHITET FRIGORIFER FRESKUES

Inoks jashte dhe brenda. 2m i larte dhe 1.40m i gjere, 70cm i thelle. Me 4 dyer hermetike, Fier

Botuar më 23/05/2018
120.000 leke

SHITET

Gjendja: e mire, makineri per berje gotash plastike preze plastike+ kompresore, ciler, frigorifer, Tirane

Botuar më 22/05/2018
10.000,00 euro

RAFTE FRUTASH BANAK INOKSI MBAJTESE PER VERAT

Gjendja: shume e mire, Rafte frutash prej druri ne gjendje shume te mire Shiten pasi dyqani eshte mbyllur, Korce

Botuar më 22/05/2018
5.500 leke

MAKINERI STAMPIMI ME LASER MBI PLEXIGLAS DRU XHAM

Gjendja: e re, 80w permasat e zones se stampimit, gervishtjes 60x40 cm, Tirane

Botuar më 22/05/2018
3.000,00 euro

KONDICIONER 60-CE

Ne gjendje te mire, shitet per arsye mbyllje aktiviteti

Botuar më 22/05/2018
85.000 leke