Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITET RAFTE MARKETI 40M ME CMIM 5.000 LEKE/M

Shiten rafte metalike jo marketi, 30m me cmim 1500 leke/m.

Botuar më 14/01/2021
70.000 leke

KARRIGE ZYRE

Gjendja: e re, material lekure, me piston dhe rrotullim, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 13/01/2021
17.000 leke

KREVAT ESTETIKE

Gjendja: shume e mire, material lekure dhe me strukture druri, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 13/01/2021
25.000 leke

KREVAT ESTETIKE

Gjendja: shume e mire, lekure e bardhe, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 13/01/2021
12.000 leke

KREVAT ESTETIKE

Gjendja: shume e mire, lekure e bardhe, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 13/01/2021
12.000 leke

SONDE PORTATIVE

Per gurore, deri ne thellesi 20m

Botuar më 12/01/2021
4.500,00 euro

SYZATOR

Gjendja: shume e mire, Shitet syzator Rimoldi per arsye mosperdorimi, ne gjendje shume te mire., Tirane

Botuar më 12/01/2021
40.000 leke

SHITET BILARDO

Italiane, me te gjithe ambazhuret origjinal

Botuar më 11/01/2021
50.000 leke

SHITET THARESE PETESH

Gjendja: shume e mire, te byrekut sipat tradites se Tetoves.Bashke me brumatricen italiane, kapaciteti 40kg dhe 80kg

Botuar më 08/01/2021
60.000 leke

SHITET

Gjendja: shume e mire, KREVAT DEPILIMI

Botuar më 08/01/2021
5.000 leke
)