Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITEN PAJISJE TE NJE FABRIKE BIRRE

Kaon Birre | 1.200 M2 | 20000000 Leke

Gjendja: shume e mire, 10 rezervuar me kapacitet 1200 litra dhe pajisjet shoqeruese.

Botuar më 22/02/2020
2.000.000 leke

TAVOLINE + 4 KARRIGE

Gjendja: shume e mire, strukture metalike me cope kafe, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 22/02/2020
14.000 leke

TAVOLINE + 4 POLTRONE

Gjendja: shume e mire, me strukture hekuri dhe cope kafe. Kemi sasi, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 22/02/2020
13.000 leke

SHITEN PAISJE PER FURRE BUKE

Gjendja: shume e mire, Furre Buke me dhome avulli, brumatrice dhe makine prerese. Aktualisht ne gjendje pune. Funksionale dhe gati per pune. Cmimi 6500000 te vjetra i diskutueshem, Shkoder

Botuar më 21/02/2020
6.500.000 leke

SHITEN PAISJET E NJE ZYRE

Tavoline ovale e madhe, 10 karrike, rafte per dosje, ne gjendje shume te mire, te reja.

Botuar më 21/02/2020
35.000 leke

SHITEN 2 BUFE KENDORE DHE E DREJTE, 60.000 LEKE DHE 30.000 LEKE

Bufe me aspirator 60.000 leke, bufe 4m me lavapjate 30.000 leke,, rafte metalike 15.000 leke, paisje parukerie totlaisht te kompletuara, 2 muaj te perdorur. 120.000 leke

Botuar më 21/02/2020

POLTRON DENTAR

ne hyrje te tregut te Madh tek Posta | 45 M2 | 100 Euro

Gjendja: e mire, shitet bashke me pajisjet dentare, përballe me ish ekspoziten Shqipëria sot

Botuar më 20/02/2020
2.000,00 euro

TAVOLINE ZYRE

Gjendja: shume e mire, ngjyre venge, me kembe metalike, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 19/02/2020
9.600 leke

KARRIGE ZYRE

Gjendja: e re, material lekure, me piston dhe rrotullim, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 19/02/2020
17.000 leke
)