Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

TAVOLINE ZYRE

Gjendja: shume e mire, me strukture metalike dhe syprine druri, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 16/07/2020
8.000 leke

KARRIGE ZYRE

Gjendja: e re, material lekure, me piston dhe rrotullim, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 16/07/2020
17.000 leke

BANAK RECEPSIONI

Gjendja: shume e mire, ngjyre druri dhe gri, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 15/07/2020
10.000 leke

KREVAT GJINEKOLOGJIK

Gjendja: e mire, me tapiceri lekure ngjyre pana, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 15/07/2020
25.600 leke

PAISJET E NJE MARKETI

Banak ngrires, banak freskues. 2 Frigorifer kollon, peshore elektronike italiane, peshore me gur, makineri per prerjen e sallamit. Vitrina hekuri dhe druri, shiten per arsye mbyllje aktiviteti

Botuar më 14/07/2020
180.000 leke

FRIGORIFER BANAK EKSPOZITOR

Ne gjendje shume te mire, 2m*0.68m

Botuar më 13/07/2020
34.000 leke

MAKINERI PER PRODHIM PETE BYREKU,

Bakllava, pica, e kompletuar, ne gjendje pune. Shitet per arsye emigrimi

Botuar më 13/07/2020
6.000,00 euro

KARRIGE-POLTRONE E RE DHE TRYEZE PROFESIONALE

Gjendja: e re, Per arsye transferimi shitet karrige e re dhe tryeze profesionale, Tirane

Botuar më 13/07/2020
2.500 leke
)