Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITET PUNISHTE DRURI

Gjendja: shume e mire, kombinat druri 5 procese, gonjaster 3.2m, 2disqe +freze, radial,sharre shirit,zinxhir ,torno druri, aspirator, ventilator, 2kompresor 2 dhe 3 fazor,trapan vertikal,sharr per kende, Fier

Botuar më 20/06/2018
1.600.000 leke

RAPORTOR DIXHITAL

Gjendja: shume e mire, Përcakton kënde të brendshme dhe të jashtme.Vepron në mes 0 ° dhe 180 ° Ekran i madh LCD dixhital është i qartë dhe i lehtë për tu lexuar. Pajisur me teh alumini, FIER

Botuar më 20/06/2018
100,00 euro

SHITEN

Gjendja: shume e mire, 12 kollona me 5 rafte

Botuar më 20/06/2018
80.000 leke

SHITEN PAISJET E NJE PARUKERIE

E kompletuar totalisht me kushte bashkohore te kohes, rafte, mbajtese bizhu, poltron, lavastovilje, pasqyra, kompjuter, etj.

Botuar më 20/06/2018
150.000 leke

SHITEN KARRIKE+ TAVOLINA, 6 KOMPLETE

Per ambjent te jashtem 15.000 Leke kompleti. 8 kompleke kolltuqe dyshe per ambjent te brendshme, 22.000 Leke kompleti, 2 komplete Karrige Tavoline, per ambjent te brendshem

Botuar më 19/06/2018
20.000 leke

PAISJE PARUKERIE

Poltron, lavatest, kolltuk, karrele, Pasqyr mobilje. Ne gjendje te mire. shiten se bashku ose vec e vec

Botuar më 19/06/2018
80.000 leke

SHITEN SHARRE MERMERI,

Dhe Luçidues Mermeri,Shiten per mbyllje biznesi me çmime te arsyeshme.

Botuar më 19/06/2018

6 KOMPLETE TAVOLINA

Dhe kolltuqe vetem 2 muaj te perdorura. te Blera 28.000 leke kompleti shiten 25.000 leke. 5 Tavolina te bardha me kombine inoksi. Banak shume i mire

Botuar më 19/06/2018

SHITET MAKINE QEPESE PROFESIONALE

Me 2 tegela Zbukurues, ne gjendje shume te mire

Botuar më 19/06/2018
60.000 leke

SHITEN PAISJET E NJE MARKETI. FRIGORIFER BANAK NGRIRES 2.5M, NE GJENDJE SHUME TE MIRE 160.000 LEKE. FRIGORIFER FRESKUES BANAK, 1 VIT I PERDORUR, I BLERE 300.000 LEKE

Shitet 180.000 leke. 2 Frigorifer Kollon ngrires dhe freskues nga -30Grad ne 30 grad. shiten nga 35000 leke secili. Rafte 8m, cmimi per m²

Botuar më 19/06/2018
5.000 leke