Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITET BETONIERE

E madhe, nxjerr 4 karroca beton. Shitet per arsye mosperdorimi, Kombinat

Botuar me 24/09/2018
55.000 leke

SHITEN PAISJET

Gjendja: shume e mire, e nje Bar Kafe, Ekspres me dy grupe, mulli kafeje, frigorifer kollon, tavolina 80x80, 6 cope me nga 4 karrike druri

Botuar me 24/09/2018
100.000 leke

SHITET PRESE MEKANIKE

Per dyer te brendshme. Cmimi 300000 te reja i diskutueshem, Tirane

Botuar me 24/09/2018

SHITEN SHARRE MERMERI,

Dhe Luçidues Mermeri, pllake mermeri dhe graniti, 400m² me 1000 leke/m². Shiten per mbyllje biznes

Botuar me 24/09/2018

LINJE PRODHIMI PLLAKASH DEKORATIVE

Gjendja: shume e mire, LINJA E PRODHIMIT TE PLLAKAVE DEKORATIVE QERAMIKE DHE PORCELANI ME KAPACITET STAMPIMI DIXHITAL 34 m katrore ne ore DHE KAPACITET PJEKJE NE FURRE TUNEL ME RULA 9 000 cope, Zona Industriale,Korce

Botuar me 24/09/2018
200.000,00 euro

SHITEN PAISJET E BARK KAFE LOUNGE

Komplet tavolinash+karrike per ambient te brendshe dhe te jashtem. Vazo Led, TV.

Botuar me 24/09/2018

SHITET KARROCE INVALIDI ME BATERI

Prodhim i vitit 2005, ne gjendje shume te mire, Tirane

Botuar me 24/09/2018
700,00 euro

KARROCE INVALIDI

E perdorur. Ne gjendje te mire

Botuar me 24/09/2018
6.000 leke

LINJE PAKETIMI BUSTINASH CAJI

Gjendja: shume e mire, perbehet nga 2 mullinj grires bimesh dhe cjrash plus nje makineri paketuese bustinash ne bustine si e re 90 ore pune + material filter ,peh per 350.000 bustina, Kombinate Tirane

Botuar me 24/09/2018
26.000,00 euro

SHITET FRIGORIFER PASTIÇERIE 80.000 LEKE. FRIGORIFER KOLON PASTIÇERIE 60.000 LEKE. FRIGORIFER KOLON 15.000 LEKE. FRIGORIFER LULESH 80.000 LEKE,

Frigorifer mishi kolon 70.000 leke. Frigorifer akullore 25.000 leke. Reklamues Byreku 10.000 leke. Makine akullore 70.000 leke. 6m rafte Italiane 4000 leke/secila. Frigorifer banak, 2m, freskues 80.000 leke. Frigorifer banak 3m freskues 60.000 leke. Frigorifer banak freskues, me xham, 2.5m. 120.000 leke. Frigorifer freskues inoksi me lavapjate per lokal.

Botuar me 24/09/2018
70.000 leke