Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Top

SHITET PRERSE SALLAMI

Ne gjendje te mire

Botuar më 20/07/2018
20.000 leke

SHITET PUNISHTE DRURI

Gjendja: shume e mire, kombinat druri 5 procese, gonjaster 3.2m, 2disqe +freze, radial,sharre shirit,zinxhir ,torno druri, aspirator, ventilator, 2kompresor 2 dhe 3 fazor,trapan vertikal,sharr per kende, Fier

Botuar më 20/07/2018
1.600.000 leke

RAPORTOR DIXHITAL

Gjendja: shume e mire, Përcakton kënde të brendshme dhe të jashtme.Vepron në mes 0 ° dhe 180 ° Ekran i madh LCD dixhital është i qartë dhe i lehtë për tu lexuar. Pajisur me teh alumini, FIER

Botuar më 20/07/2018
100,00 euro

FURRE BYREKU

33.000 leke. Makineri per prodhim boze

Botuar më 19/07/2018
100.000 leke

SHITET FORMULE ITALIANE

Per berjen e kafes ekspres dhe Turke, shitet me prove dhe garanci, total 6 formula 3 per Turken dhe 3 per ekspresin. Ne çmim eshte e perfshire asistenca teknike

Botuar më 19/07/2018
400,00 euro

SKELA SUVATIMI

+ vinc pallati. Ne gjendje te mire

Botuar më 19/07/2018
150.000 leke

PAISJE LOKALI

Frigorifer kollon, nje mulli kafeje trefazor dhe tre tavolina per ambjent te brendshem, Tirane

Botuar më 19/07/2018
50.000 leke

SHITEN 2 BILARDO

Italiane, ne gjendje te mire, Astiri, Unaza e re

Botuar më 19/07/2018
140.000 leke

SHITEN RAFTE ITALIANE

Gjendja: e mire, per dyqan, te perdorura, lartesia 2m, thellesia 60cm, gjatesia 1m linear, 4 kate, ne tot jane 5m linear

Botuar më 19/07/2018
280,00 euro

SHITET, TRAPANO

I paperdorur, ne kuti, matrapik Aeg, 800w

Botuar më 18/07/2018
30.000 leke