Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

FRIGORIFER KOLLON

Per bar kafe. Banak italian. Ekspres. Mulli per bluarje

Botuar më 23/08/2019
40.000 leke

SHITEN 13 KARRIKE LOKALI

Gjendja: shume e mire, Karriket jane prej druri dhe ne gjendje te mire, Fusha Aviacionit

Botuar më 23/08/2019
2.000 leke

SHITEN 13 KARRIKE LOKALI

Gjendja: shume e mire, Karriket jane prej druri, Fusha aviacionit,tirane

Botuar më 23/08/2019
2.000 leke

POLTRON DENTAR

ne hyrje te tregut te Madh tek Posta | 45 M2 | 100 Euro

Gjendja: e mire, shitet bashke me pajisjet dentare, Përballe me ish ekspoziten Shqipëria sot

Botuar më 23/08/2019
2.000,00 euro

SHITET MAKINE QEPESE

Gjendja: shume e mire, Industriale, e perdorur, firma Neki, Tirane

Botuar më 22/08/2019
23.000 leke

SHITEN MAKINE QEPESE INDUSTRIALE

Te perdorura ne gjendje te mire, 2 cope, secila

Botuar më 22/08/2019
20.000 leke

SHITET FRIGORIFER PASTIÇERIE 60.000 LEKE.

Frigorifer akullore, 60.000 dhe 40.000 leke. Makine akullore 70.000 leke. Frigorifer banak 3m freskues 60.000 leke. Frigorifer banak freskues: 2.5m 120.000 leke., Rafte marketi e dyqani 20m, 6.000 leke/m, mulli kafe greke 60.000 leke, frigorifer kolon pastiçerie 50.000 leke. Frigorifer mural 2.5m 150.000 leke. Kondicioner 42''. 80.000 leke

Botuar më 22/08/2019

SHITEN PAISJE DYQANI

Tiranë | 150.000 Leke

Frigorifer banak 60000 lek, 3 frigorifer kollon freskues, frigorifer akullore me 6 vasketa 35.000 leke. Frigorifer banak 2.5m, 7m rafte italiane, furre byreku, 10 rafte., ngrohese byreku dhe reklamuese 20.000 leke, frigorifer kolon freskues 10.000 leke

Botuar më 22/08/2019

SHITET EKSPRESS

Passional, me 2 grupe, model i viti 1993, ne gjendje te mire pune, frigorifer freskues, mulli modeli Marker. Gjenerator, tavolina, kalceto, Tek Fresku

Botuar më 22/08/2019
30.000 leke

MULLI BLURJE 3 FAZORE ME GUR DHE KALLI, 4000 EURO

Peshore 20 ton per bujqeso. 5.000 E., Lac, ne Adriatik

Botuar më 22/08/2019