Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITEN 2 FABRIKA, TOTALISHT TE KOMPLETUARA ME TE GJITHA PAISJET DHE AKSESORET PERKATES.

Karakteristika

Biznesi, Ne shitje, Paisje & vegla pune
Shiten 2 fabrika, totalisht te kompletuara me te gjitha paisjet dhe aksesoret perkates., 20.000 euro
Përshkrim

Te mirembajtura., Adresa: Nikel dhe Lushnje. Çmimi per secilen

20.000,00 euro

Botuar më 20/07/2019

Telefon