Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITEN PAJISJET E RESTORANTIT

Gjendja: shume e mire, Shiten pajisjet e restorantit te perdorura vetem 3 muaj

Botuar me 15/10/2018

SHITET

Gjendja: e mire, makineri per berje gotash plastike preze plastike+ kompresore, ciler, frigorifer, Tirane

Botuar me 15/10/2018
10.000,00 euro

SHITET KAVO CELIKU

Fi 10, fi 12, fi 14, fi 16, fi 18, fi 20, fi 22, fi 24 etj. Cmime te arsyeshme

Botuar me 15/10/2018

SHITET KAZAN RAKIE 10 KV,

Bakri. 75.000 leke, rezervuar inoksi 5Ton. 40.000 leke. Rezervuar Inoksi, 5 Ton. 250.000 leke. Rezervuar inoksi 3 Ton. 250.000 leke

Botuar me 15/10/2018

SHITEN MANEKINA

Femra, 6 cope. Te zeza dhe gri. Cmimi per copa

Botuar me 15/10/2018
1.500 leke

SHITET KARROCE INVALIDI ME BATERI

Prodhim i vitit 2005, ne gjendje shume te mire, Tirane

Botuar me 15/10/2018
700,00 euro

SHITET FRIGORIFER

Per dyqan lulesh ose per markete, pothuajse I ri (5 muaj I perdorur).

Botuar me 15/10/2018
280.000 leke

KOMPRESOR

Shume i fuqishem dhe ekonomik. Me fuqi motorrike 15 kw dhe me kapacitet ajri 1000 litra., Tirane

Botuar me 15/10/2018
1.250,00 euro

SHITEN PAJISJE BERBERANE

Gjendja: shume e mire, Shiten te gjitha pajisjet e nje berberane ne gjendje shume te mire pune. Banak, pasqyra, 2 poltrona, 4 kolltuqe, lavatest, reklama etj., 1 milion e 400 mije Lek (i diskutueshem), Tirane

Botuar me 15/10/2018
140.000 leke

SHITET TAVOLINE PUNE E VLEFSHME PER SERVIS MAKINASH

FREZIM DHE MBERTHIM DISQESH, FREKSIONI DHE CEPA MAKINASH. 2 FREZA,1 PRESE, SISTEM BJELL MANIVEL, TRAPAN MORS, GURE ZMERILI.

Botuar me 15/10/2018