Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITEN 12 KARRIGE DHE 3 TAVOLINA PER AMBIENT TE JASHTEM, TE PERDORUR.

Përshkrim

500 leke/copa dhe 3 tavolina 1.000 leke/copa, 10 cadra 3x3, 2 vjet te perdorur. Çmimi per secilen

Karakteristika
Biznesi, Shitje, Paisje lokalesh
Shiten 12 karrige dhe 3 tavolina per ambient te jashtem, te perdorur., 3.000 leke
3.000 leke

Botuar më 18/05/2018

Telefon