Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITEN

Përshkrim

Gjendja: shume e mire, Karrel per prodhim mobiliesh dhe kombinat 5 procesesh

Karakteristika
Biznesi, Shitje, Makineri prodhim -perpunim druri/mobilje
Shiten, 6.500.000 leke
6.500.000 leke

Botuar më 20/05/2018

Telefon