Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Top

SISTEM KAMERASH

Gjendja: shume e mire, E PAJISUR ME 4 KAMERA ME INFRA TE KUQE, NJESI, MONITOR, E GJEN...

Botuar me 12/09/2018
40.000 leke

FRIGORIFER KOLLON

Ne gjendje te mire

Botuar me 21/09/2018
30.000 leke

LAVATEST

Shume pak i perdorur. Ngjyre e zeze

Botuar me 21/09/2018
30.000 leke

SHITEN PAISJET E NJE REPARTI MOBILERIE PER ARSYE MBYLLJE AKTIVITETI

Sharre me karrel 2.5m. Minimax me aspirator prodhim viti 06 , trapan tre fazor, kompresor si dhe te gjitha veglat dhe materialet e repartit, aktualisht ne gjendje pune

Botuar me 21/09/2018
550.000 leke

SHITEN

Mobilie, kamera, kryq, tabel, dhe program per farmaci, Tirane

Botuar me 21/09/2018

SHITEN PAISJET E NJE FURRE BUKE

Furre per pjekje 100 bukshe, dhome fermentimi, prerese buke, frigorifer banak ekspozitor , rafte buke, buk, ekspozitor per byreke

Botuar me 21/09/2018
500.000 leke

SHITEN PAISJET E RESTORANTIT

Gjendja: shume e mire, Shiten paisjet e reatorantit, te perdorura vetem 3 muaj

Botuar me 20/09/2018
1.100.000 leke

SHITEN PAJISJE TE NJE FABRIKE BIRRE

Kaon Birre | 1.200 M2 | 20000000 Leke

Gjendja: shume e mire, 10 rezervuar me kapacitet 1200 litra dhe pajisjet shoqeruese.

Botuar me 20/09/2018
2.000.000 leke

SHITEN KARRIKE+ TAVOLINA, 6 KOMPLETE

Per ambjent te jashtem 15.000 Leke kompleti. 8 kompleke kolltuqe dyshe per ambjent te brendshme, 22.000 Leke kompleti, 2 komplete Karrige Tavoline, per ambjent te brendshem

Botuar me 20/09/2018
20.000 leke