Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITEN 2 DEPOZITA INOKSI

3000 Litra, te reja, 3000litra per vere ose vaj ulliri. Secila

Botuar më 17/06/2019
25.000 leke

POLTRON DENTAR

ne hyrje te tregut te Madh tek Posta | 45 M2 | 100 Euro

Gjendja: e mire, shitet bashke me pajisjet dentare, Përballe me ish ekspoziten Shqipëria sot

Botuar më 17/06/2019
2.000,00 euro

SHITET KONDICIONER I MADH PER BIZNES

Gjendja: shume e mire, i ri dhe pak i perdorur, Ali Demi, Tirane

Botuar më 17/06/2019
400,00 euro

SHITET POMP LAVAZHI 3 FAZORE !

Me te gjitha paisjet, depozit per shkume, me dy steka 1 e madhe, 1 e vogel, kompresore etj. Cmimi 60000 leke

Botuar më 17/06/2019

ETAZHER MURAL

Gjendja: shume e mire, material melamine e plasifikuar, ngjyre druri dhe te bardhe, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 15/06/2019
3.000 leke

POLTRON PARUKERIE

Gjendja: shume e mire, me tapiceri lekure e kuqe, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 15/06/2019
5.000 leke

LAVATEST PORCELANI

Gjendja: shume e mire, per sallone bukurie, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 15/06/2019
24.000 leke

RAFT KOZMETIKE

Gjendja: shume e mire, per ruajten dhe magazinimin e produkteve te dyqanit, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 15/06/2019
8.000 leke

TAVOLINE ZYRE

Gjendja: shume e mire, me syprine ngjyre gri dhe konstrukt metalik, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 15/06/2019
16.000 leke

POLTRON DENTISTI

Gjendja: shume e mire, i kompletuar me te gjitha paisjet, aspiaratorin, karrigen dhe komodinen ndhmese, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 15/06/2019
100.000 leke