Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

MULLI BLURJE 3 FAZORE ME GUR DHE KALLI, 4000 EURO

Karakteristika

Biznesi, Ne shitje, Makineri per profesioniste
Mulli blurje 3 fazore me gur dhe kalli, 4000 euro
Përshkrim

Peshore 20 ton per bujqeso. 5.000 E., Lac, ne Adriatik


Botuar më 22/08/2019

Telefon