Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Top

KREVAT MASAZHI

Gjendja: shume e mire, Profesional, ngjyre e verdhe, E gjeni tek Shtepia eOfertave 2,...

Botuar më 16/05/2020
700 leke

KOMEDINE METALIKE

Gjendja: shume e mire, per ruajtjen e dokumentave, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 23/05/2020
7.500 leke

POLTRON

Gjendja: e mire, me piston per qendra estetike, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr.Sami Frasheri, 50m mbi shkollen P.Nini.Luarasi

Botuar më 23/05/2020
9.000 leke

KREVAT ESTETIKE

Gjendja: shume e mire, me strukture druri dhe material lekure, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 23/05/2020
16.000 leke

KREVAT KLINIK

Gjendja: e mire, gjinekologjik, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 23/05/2020
32.000 leke

TAVOLINE ZYRE

Gjendja: shume e mire, syprine e bardhe dhe kembe metalike, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr.Sami Frasheri, 50m mbi shkollen P.Nini.Luarasi

Botuar më 23/05/2020
7.200 leke

POLTRON

Gjendja: e mire, me piston per qendra estetike, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr.Sami Frasheri, 50m mbi shkollen P.Nini.Luarasi

Botuar më 23/05/2020
9.000 leke

TAVOLINE ZYRE

Gjendja: shume e mire, syprine e bardhe dhe kembe metalike, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr.Sami Frasheri, 50m mbi shkollen P.Nini.Luarasi

Botuar më 23/05/2020
7.200 leke

TAVOLINE ZYRE

Gjendja: shume e mire, syprine e bardhe dhe kembe metalike, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr.Sami Frasheri, 50m mbi shkollen P.Nini.Luarasi

Botuar më 23/05/2020
7.200 leke

KARRIGE ZYRE

Gjendja: shume e mire, ngjyre blu, rrotulluese, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr.Sami Frasheri, 50m mbi shkollen P.Nini.Luarasi

Botuar më 23/05/2020
3.500 leke

FURRE PROFESIONALE

Gjendja: shume e mire, me gaz per lokale, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr.Sami Frasheri, 50m mbi shkollen P.Nini.Luarasi

Botuar më 23/05/2020
12.000 leke
)