Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

MATERIALE PËR GURORE

Karakteristika

Biznesi, Ne shitje, Paisje & vegla pune
Materiale për gurore, 30.000 leke
Përshkrim

Dhe miniera, tub ajri kompresori 300 lekë/m², baromina 3.000 leke dhe martel

30.000 leke

Botuar më 12/01/2019

Telefon