Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

MAKINERI PER PRODHIMIN

Përshkrim

E gotave plastike, ne gjendje te mire. Prese plastike+ ciler dhe amballazhues, kompresor

Karakteristika
Biznesi, Shitje, Paisje & vegla pune
Makineri per prodhimin, 10.000 euro
10.000,00 euro

Botuar më 15/05/2018

Telefon