Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

LINJE PRODHIMI PER PLLAKA DECORATIVE, QERAMIKE DHE POCELANI,

Përshkrim

Linje dixhitale e vitit 2014, e vetmja ne rajon, aktualisht ne pune me klientele te rregullt ne gjithe shqiperine.

Karakteristika
Biznesi, Shitje, Linja prodhim-perpunimi
Linje prodhimi per pllaka decorative, qeramike dhe pocelani,, 250.000 euro
250.000,00 euro

Botuar më 22/05/2018

Telefon