Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

LAVATEST

Përshkrim

ME PORCELAN DHE VESHJE LEKURE SHUME CILESORE, E gjeni te “Shtepia e Ofertave”, Rr “Sami Frasheri” prane shkolles “Petro Nini” - SHTEPIA E OFERTAVE 1

Karakteristika
Biznesi, Shitje, Paisje per sallone bukurie/qendra estetike
Lavatest, 32.000 leke
32.000 leke

Botuar më 17/05/2018

Telefon
Email